Helårsfrivillig i GadeMad by RÖST

For at kunne blive ved med at drive madboden og skaffe midler til at støtte børn og unge i det østlige Roskilde, har vi behov for engagerede kræfter, der vil lægge en indsats mellem festivalerne. Vi har organiseret os i følgende grupper:

  • Bestyrelsen, som varetager den overordnede koordinering og økonomi
  • Frivilligpleje og -rekruttering
  • Opsætning og nedtagning af bod
  • Indretning og organisering af boden
  • Menu og madproduktion, inkl. indkøb

Til hver af de fire grupper, har vi brug for 2-3 helårsfrivillige, der kan være kontaktpersoner til bestyrelsen, levere en indsats i løbet af foråret og på den måde være med til at sørge for at boden kører som smurt på selve festivalen.

Vi forestiller os at du har erfaring og/eller gå-på-mod inden for et af områderne, har lyst til at tage et ekstra ansvar, har mulighed for at lægge nogle timer i månederne april, maj og juni, at du er god til at holde overblikket og kommunikere med de andre helårsfrivillige og bestyrelsen.

Til gengæld får du et godt netværk med andre engagerede frivillige, mulighed for indflydelse på de forskellige områder og selvfølgelig adgang til festivalen. På selve festivalen vil din indsats være tilrettelagt anderledes end for almindelige frivillige i GadeMad by RÖST.

Skriv til best@gademad.org, hvis du vil høre mere om opgaven som helårsfrivillig.