Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dawn Joseph // Mathias Heise

4. June 2022 @ 18:00 - 22:00

DKK175

Dawn Joseph (UK) er tidligere frontfigur i bandet Brand New Heavies fra UK og har optrådt med nogle af verdens bedste soul-, pop- og r’n’b-ikoner, såsom Michael McDonald, Cee Lo Green, Kylie Minogue, Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley og Michael Buble.

Hvis Dawn Joseph skal sammenlignes med nogen, så vil det være en moderne udgave af Aretha Franklin eller Chaka Kahn, hvis numre er faste på sætlisten. Derudover består repertoiret af klassikere som “We Are Family”, “Think” og “I’m Every Woman”.

Dawn Joseph er for tiden i gang med at indspille sit debutalbum i Danmark med sit eget materiale og et stærkt dansk band i ryggen.

Mathias Heise Quadrillion

Mathias Heise er en af de få jazz mundharpister i Danmark og er et talent af helt utrolige dimensioner, både som instrumentalist på mundharpe og tangenter samt som komponist.
Som den første i Danmark kom han ind på Rytmisk Konservatorium med mundharpe som hovedinstrument. I 2013 slog han sit navn fast internationalt da han, som 20 årig, vandt verdensmesterskabet i kromatisk jazz mundharpe ved World Harmonica Festival i Trossingen, Tyskland, og i 2014 vandt han DPAs prestigefyldte komponistkonkurrence “Årets nye jazzstjerne”.
I 2012 etablerede han sit band ‘Mathias Heise Quadrillion’ sammen med 3 jævnaldrende – og lige så talentfulde – musikere: Mads Christiansen, David Vang og Aksel Stadel Borum.

Glæd dig til en livekoncert extraoridinaire med hårdt pumpende grooves og en musikalitet man skal lede længe efter.

Details

Date:
4. June 2022
Time:
18:00 - 22:00
Cost:
DKK175
Website:
https://www.place2book.com/sw2/sales/kz7rvi2k0r

Organizer

KultØst
Email:
info@kultost.dk
View Organizer Website

Venue

Plænen ved Skademosegård, Trekroner