VISION

Levende Kulturliv i Trekroner

Vi vil bevæge borgerne i Trekroner
Vi vil skabe kulturoplevelser sammen med borgerne i Trekroner
Vi vil skabe kulturoplevelser, der går på tværs af kulturgenrer

 

MÅLGRUPPER

Børn – 0 – 15 år
Vi ønsker at skabe en ramme for oplevelser og inddragende aktiviteter for lokalområdets børn.
Vi ønsker at give lokale institutioner et sted at udfolde sig fysisk og kreativt, og hvor deres børn og unge kan få kulturelle oplevelser.

Unge – 16 – 25 årige
Vi ønsker at engagere de unge i fællesskaber om musik, kunst og kultur lokalt i Trekroner.

Voksne
Vi ønsker at være et Trekronerborgernes førstevalg og samlingspunkt for kreative og kulturelle udfoldelser og oplevelser.

 

KULTURHUS

Trekroner Kulturhus skal være samlingspunkt for det kulturelle Trekroner.
Kulturhuset danner ramme om kulturelle aktiviteter i et bredt spænd fra foredrag over børneteater til rockkoncerter og biograf.
I kulturhuset mødes Trekroners borgere til en hyggelig aften og til frivillige, skabende fællesskaber om musik, teater og andre kreative udfoldelser.

MUSIK

Visionen for de næste 2-3 år er at skabe et kulturelt fundament for kulturen i trekroner. Vi tapper ind i tidens trends og skaber et indhold i både indendørs og udendørs rammer, der passer dertil. Man vil kunne følge en rød tråd gennem vores arrangementer og vi vægter at skabe unikke og enestående oplevelser for publikum.

TEATER

Den lokale teaterscene i Trekroner skal på den ene side prikke til nysgerrigheden og skabe undren. På den anden side skal der også være plads til det folkelige og de lette grin.Teatret skal bæres igennem af engagerede lokale, der brænder for at skabe gode forestillinger og et godt fællesskab med plads til unge såvel som erfarne.

FILM

Biografen Hannibal & Jerry drives af en gruppe entusiastiske filmnørder, der ønsker at viderebringe deres filmglæde til Trekroners borgere.
Biografen er sin egen, viser nichefilm og lader andre om de kommercielle filmsucceser.
I Hannibal & Jerry skabes stemninger som går ud over filmmediet.

VIDEN

Med et universitet og en Professionshøjskole i baghaven, er Trekroner en vidensby. Trekroner Kulturhus leverer arrangementer, der giver stof til eftertanke og samler borgere om fælles interesser i form af videnscaféer, faglige oplæg, debatarrangementer m.v.

Emnerne kan være alt fra det storpolitiske, livsfilosofiske til det fagnørdede.

MEDLEMMER

Trekroner Kulturhus er medlemsdrevet og med selvstyrende interessefællesskaber.
Et særskilt fokus er de unge i Trekroner. Kulturhuset vil skabe meningsfulde og udviklende fællesskaber for de unge.
Gennem aktiv deltagelse og frihed under ansvar skaber de unge arrangementer i Trekroner for andre unge og deres familier.